Kunstnerbesøg hos Else Hald og VÆRKSTED 4 · Gratis for medlemmer

Mødetidspunkt: 16:30

25. april 2024, kl. 12:00

Medlemskab af foreningen

Det er et krav, at du er medlem af foreningen for at deltage i vores aktiviteter. Er du endnu ikke medlem, eller har du ikke betalt kontingent for 2024, kan du tegne medlemskab via hjemmesiden: www.aabneatelierdøre-silkeborg.dk

Om VÆRKSTED 4

Vores forskellighed spænder vidt. Fælles for os er, at vi alle på en eller anden måde tager livtag med traditionelle udtryksformer og søger at skabe vores eget udtryk.

Karen Rasmussen
Jeg har malet i 20 år. Jeg er autodidakt og har deltaget i mange kurser.
Jeg bliver inspireret af træernes kroner samt linjerne i fortovene, farverne – ja alt sammen til assosiationer på lærred. Jeg er en abstrakt maler med finurlige ting, collageteknikker, som overføres til maleri. Jeg har haft mange udstillinger.

Kirstine Tagmos
“Inderst inde i hvert billede skjuler sig nogle ord – Inderst inde i hvert ord skjuler sig et billede” ( Knud Sørensen).
Sådan er det også i mine billeder, om det er maleri på lærred, skiffer, træ eller collage på papir. De gemmer alle på et tema og en historie. Jeg kan ikke male det, mine øjne ser, men kun det jeg føler i mit indre. Mine billeder bliver til på min erindring, skitser og notater fra bl.a. mine mange vandreture og rejser.

Birthe Risom
Jeg maler abstraktioner i ekspressiv udtryksform. Jeg får bl.a. inspiration fra relation blandt mennesker, musik og på mine rejser med skitsebogen under armen. Jeg maler med akryl, collage og akvarel. Naturen er omdrejningspunktet.

Else Julie Hald
Jeg arbejder med acryl i mine malerier og ofte med ekspressive udtryk. Jeg lader billedet selv komme med sit udtryk og ofte med underlige former; dyr som med tiden blev til får, lam, køer osv. Jeg arbejder med mange teknikker, og jeg kan finde på at sy/brodere på lærredet, anvende servietter og gammelt pap osv. Jeg har arbejdet med betonfiber og fremstiller gerne store og små skulpturer samt Raku-keramik. Jeg køber gamle malerier på genbrug, hvor lærredet stadig er ok, og som jeg maler på.

Tilmeldingsfrist er overskredet.

Tilmeldte (8)